СТАРОГРАДСКА ЗИМА – ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНЕ КАРТЕ ЗА ПРОГРАМЕ КОЈИ СЕ ОД 20. ДО 25.12. ОДРЖАВАЈУ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Поштовани суграђани,

У сали Градске општине Стари град малишани и њихови родитељи биће у прилици да током предпрограма Староградске зиме, од 20. до 25. децембра, уживају у филмским пројекцијама, позоришним представама и концертима.

Позивамо све заинтересоване суграђане да, због великог интересовања и  ограниченог броја места, на време преузму своје бесплатне карте за ове програме.

Карте можете преузети од данас у просторијама општинског Услужног центра, приземље општинске зграде, улаз и Нушићеве улице.

Подсећамо да се Староградска зима ове године организује од 20. децембра па све до 14. јануара на четири локације: у згради Градске општине Стари град (Македонска 42), у Светогорској – улици отвореног срца, у Скадарлији ( Кућа Ђуре Јакшић) и на Топличином венцу (Парк војводе Вука и Музеј примењене уметности).

Програм је прилагођен свим узрастима, а највише активности припремљено је за малишане. Сваки дан Староградске зиме посебно испланиран и биће испуњен бројним занимљивим активностима за све – од дружења са Деда Мразом и Дизни јунацима, преко креативних радионица и за најстарије и за најмлађе, до различитих представа и концерата.

Целокупан Програм Староградске зиме можете погледати ОВДЕ 

Запратите Староградску зиму на Instagramu и Facebooku и поведите маме и тате, баке и деке, децу, пријатеље или симпатију на право место. Видимо се на Староградској зими, месту где стварамо успоменe. Чаролија може да почне!