SREĐIVANJE DVORŠNE FASADE U ULICI ČIKA LJUBINOJ 7

Opština Stari grad uložiće 11 miliona dinara u restauraciju dvorišne fasade u Čika Ljubinoj ulici broj 7.

Javno-stambeno preduzeće je tokom 2007. i ove godine rekonstruisalo terase u dvorišnom delu fasade, koje su bile sklone padu. Radovi su u toku.

U ovom pasažu koji povezuje Čika Ljubinu i Knez Mihajlovu ulicu, opština finasira sređivanje dvorišne fasade, dok grad, stanari i zakupci poslovnog prostora zajednički finansiraju sređivanje ulične fasade

POMOĆ PROJEKTU „IZUČAVANJE STRANIH JEZIKA U SRBIJI“

Kao pomoć u realizaciji projekta „Izučavanje stranih jezika u Srbiji“ opština Stari grad će donacijom od 50 000 dinara pomoći „Društvu za kulturnu saradnju Srbija-Francuska“. U ovom projektu učestvovaće eminentni stručnjaci iz lingvistike, pedagogije i književnosti.

„PRVO BEOGRADSKO PEVAČKO DRUŠTVO“ U PETROVGRADU

Hor „Prvog beogradskog pevačkog društva“, gostuje u Petrovgradu gde će održati celovečernji koncert a učestvovaće i na liturgiji. Opština Stari grad pokriva troškoe ovog putovanja u iznosu od 150 000 dinara.

SOFTVER ZA MATEMATIČKI INSTITUT SANU

Matematičkom institutu SANU opština Stari grad obezbediće nabavku licenciranog softvera radi nesmetanog obavljanja naučno-istraživačkog rada. Vrednost donacije je oko 590 000 dinara.