SPORTSKI SAVEZ BEOGRADA DODELIO ZAHVALNICU GO STARI GRAD

Na svečanoj akademiji Sportskog saveza Beograda, koja je održana 26. decembra u Skupštini grada dodeljena su priznanja za doprinos sportu istaknutim pojedincima i ustanovama u ovoj godini.

Zahvalnicu GO Stari grad primio je Petar Bojović, član Veća, u prisutvu Radoslava Novakovića, pomoćnika direktora JP SRPC “Milan Gale Muškatirović”.

Sportski savez je na taj način obeležio završetak rezultatski uspešne godine za beogradski sport„ koji su ojačali i vratili sportski duh Beogradu“, istakao je generalni sekretar Zoran Jovanović.

Dodeli plaketa prisustvovale su i brojne ugledne zvanice iz sportskog, društveno političkog i privrednog života grada.

Plakete su uručene Skupštini grada Beograda, Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, Ministarstvu omladine i sporta Srbije, Sportskom savezu Srbije, Olimpijskom komitetu Srbije i Privrednoj komori Beograda za saradnju i podršku programima i akcijama Sportskog saveza Beograda.
Zahvalnice su, pored Gradske opštine Stari grad, dobili i Fakutltet za sport i fiziko vaspitanje, Gradsko javno pravobranilaštvo, Gradski centar za fizičku kulturu „Stari Dif“ i Radio televiziji „Studio B“.

Sportski savez Beograda okuplja 64 gradska granska sportska saveza, deset gradskih sportskih udruženja, 17 opštinskih sportskih saveza i 12 sportskih društava u kojima je učlanjeno oko 80.000 sportista i sportistkinja.