SA SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA

Nagrade najboljima

Na današnjoj sednici Opštinskog veća jednoglasno je prihvaćen zahtev odbojkaškog kluba «Skadarlija» za troškove učešća kluba na Finalnom turniru prvenstva. Novčana pomoć je odobrena u iznosu od 95.450.00 dinara. Prijateljima dece opštine Stari grad opština je uputila pomoć u vrednosti od 145.000 dinara za pokriće troškova boravka sedamanestoro dece u Grčkoj na turnir košarke.
U skaldu sa finansijskim mogućnostima ali i opredeljenjem, opština je i ovaj put izašla u susret zdravstvenim ustanovama. U pitanju je Institut za urologiju i nefrologiju Kliničkog centra Srbije kome je upućena donacija vredna oko 104.000 dinara.
Članovi Opštinskog veća jednoglasno su prihavtili zahtev Filozofskog fakulteta da im se obezbede sredstva za zamenu elektroinstalacija. Vrednost donacije iznosi dva miliona dinara.

Pre početka sednice Opštinskog veća predsednica opštine uručila je novčane nagrade Vukici Vijsić, Aleksandru Zdraveskom i Stevici Živanovu, policajcima OUP Stari grad. Uručivanjem novčanih nagrada policajcima Aleksandru Stošiću i Milanu Milenkoviću iz Stanice policije za bezbednost i spasavanje na rekama kao i Jeleni Jašović iz Uprave za zaštitu od požara, opština je odlučila da proširi krug nagrađivanja kako bi stimulisala radnike koji ostvaruju nadprosečne rezultate.