RENOVIRANA AMBULANTA KLINIČKOG INSTITUTA ZA UROLOGIJU KBC „ZVEZDARA“

Opština Stari grad finansirala je sa 2,5 miliona dinara građevinsko-zanatske radove na renoviranju prijemne ambulante Kliničkog instituta za urologiju KBC „Zvezdara“. Prema rečima direktora KBC „Zvezdara“ dr Aleksandra Miloševića, prijemna ambulanta u ovoj bolnici trebalo bi da počne sa radom iduće sedmice.

Zamenica predsednika opštine Stari grad Ana Danilović i zamenik načelnika Uprave opštine Milo Kovačević obišli su danas renoviranu ambulantu i podsetili da je opština Stari grad u prethodnoj godini izdvojila novac i za renoviranje jednog dela porodilišta i kupovinu opreme za oftalmološku kliniku KBC „Zvezdara“.

Direktor KBC „Zvezdara“ dr Aleksandar Milošević istakao je da je trenutno najveći problem nedostatak novca za renoviranje zgrada koje pripadaju Gradskoj bolnici.

„Stručnost i kadar imamo, ali građevinski problemi su ono sa čime se trenutno suočavamo. Donacija od opštine Stari grad potrošena je za renoviranje ambulante na urologiji, jer je to jedna od naših najboljih službi. Drugi deo pomoći, koju smo dobili od Grada Beograda, odlučili smo da upotrebimo za renoviranje hirurškog bloka u istoj bolnici“, istakao je dr Aleksandar Milošević.