RADOSLAV MARJANOVIĆ I AJA JUNG RAZGOVARALI O BUDUĆOJ SARADNJI OPŠTINE I BALETSKE ŠKOLE

Predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović posetio je je danas baletsku školu Nacionalne fondacije za umetničku igru i razgovarao sa direktorkom škole Ajom Jung o budućoj saradnji koja će se realizovati okviru programa ,,Stari grad misli na tebe“.

,,Program „Stari grad misli na tebe“ zamišljen je tako da opština Stari grad, u saradnji sa partnerima, omogući našim sugrađanima brojne besplatne programe, namenjene različitim uzrastima koji će biti tematski i prilagođeni njihovim potrebama. Naša želja je da u okviru ovog programa, u saradnji sa Nacionalnom fondacijom za umetničku igru, koja se nalazi na teritoriji Gradske opštine Stari grad, realizujemo besplatnu školu baleta u kojoj će naši najmlađi sugrađani imati priliku da naprave svoje prve baletske korake.“, naveo je Marjanović.

,,Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru je prva privatna internacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, koja radi u skladu sa zvaničnim italijanskim obrazovnim planom i programom. Imamo izuzetne i renomirane domaće i inostrane pedagoške kadrove,  a naši učenici ostvaruju rezultate na najznačajnijim međunarodnim takmičenjima. Uključivanjem u ovaj program želimo da podstaknemo naše najmlađe sugrađane da nam se priključe jer možda upravo među njima otkrijemo neke nove talente. “, istakla je Jung.