RAJKO RADOVIĆ U „GVARNERIJUSU“

U prepunoj sali Centra lepih umetnosti „Gvarnerijus“, 15. aprila, publici se predstavio mladi kantautor iz Londona Rajko Radović, koji je sa svojim bendom (Katie Maddoks/vokal, Adrianne Wininsky/violončelo i Nick Ironside/klavir i gitara) izveo numere sa albuma “Poor as a church mouse”. Rajko Radović je rođen u Londonu. Za njega kažu da je kantautor nežnog i prepoznatljivog muzičkog izraza. Nastupao je u najboljim akustičnim dvoranama Velike Britanije i SAD.

Iz opštine Stari grad, koja je sa „Gvarnerijusom“ pokrovitelj manifestacije, ovom događaju su prisustvovali Ana Danilović, zamenica predsednice opštine i članovi Opštinskog veća: Risto Raco, Slobodan Petrović i Milan Majstorović.

Ovo je bio drugi, u ciklusu humanitarnih koncerata za pomoć deci u Svratištu u Krfskoj ulici u Beogradu pod nazivom ” Mi brinemo za decu iz Svratišta – pridružite se i vi!“ umetnosti „Gvarnerijus“. Gradska opština Stari grad otvorila je namenski račun za uplate: 840 – 744151843 – 84, model: 97, poziv na broj 44-018.