PROGLAŠEN NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI IZLOG NA STAROM GRADU

U Kući Đure Jakšića danas je po 21. put proglašen najlepši novogodišnji izlog na teritoriji opštine Stari grad. Naime, 1989. godine ekološka radionica

„ Olga Poznatov“ započela je ovu akciju koja osim programa za očuvanje životne sredine, bavi se i estetskim problemima Starog grada. „Članovi Saveta za ekologiju su tokom decembra i januara obilazili prodavnice, poslovne prostore na opštini i na osnovu utvrđenih kriterijuma proglasili tri najlepša novogodišnja izloga“, rekla je Andrea Simonov, predsednica Saveta za ekologiju i zahvalila se svima koji su učestvovali u ovoj akciji. Prvo mesto nagrađeno je statuom dživdžana, priznanjem i novčanom nagradom u iznosu od 30.000 dinara, i pripalo je izlogu frizerske radnje „ ZOA“ u Džordža Vašingtona 40. Nagradom od 25.000 dinara, dživdžanom i priznanjem nagrađeno je drugo mesto koje je pripalo izlogu prodavnice “Accessorize“ u Knez Mihailovoj 47 –a, dok je treće mesto pripalo izlogu prodavnice P…..S…fashion u Knez Mihailovoj 40 osvojivši osim statue dživdžana, priznanja i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara.

Nagrađenima su nagrade uručivali predsednica Saveta za ekologiju Andrea Simonov i Zoran Mlađenović, član Opštinskog veća Stari grad.