PRIJAVA STAROGRADSKIH MALIŠANA ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

Bliži nam se kraj godine i pravo je vreme da mislimo na novogodišnje praznike i naše najmlađe Starograđane. Tim povodom Gradska opština Stari grad poziva roditelje da prijave svoje mališane uzrasta do 15 godina za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića.

Prijava se vrši u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve ulice) od 01. novembra do 15. decembra, svakog radnog dana od 08 do 18 časova.
Mogućnost prijave imaju svi roditelji ili staratelji sa prebivalištem na teritorji opštine Stari grad, koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”, kao i roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu ili predškolsku ustanovu na teritoriji opštine. Deca uzrasta od 15 godina imaju pravo prijave, samo ukoliko su učenici osnovne škole.
* Prilikom prijave, neophodno je dostaviti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid.

Karticu “Stari grad misli na tebe” roditelji koji to do sada nisu učinili, mogu izvaditi neposredno pre prijavljivanja u Uslužnom centru. Više informacija o kartici i programu možete pronaći na sledećem linku.

O tačnoj lokaciji i terminu za svečanu dodelu paketića, prijavljeni roditelji će biti pravovremeno obavešteni.

*Uslužni centar neće raditi u četvrtak 11. novembra zbog obeležavanja državnog praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu.