PREDSEDNIK OPŠTINE STARI GRAD: FUŠERAJ NA TRGU REPUBLIKE

Zamenik gradonačelnika Vesić Goran nastavlja da se krije od građana, pa u vanrednu inspekciju štete koju je zajedno sa svojim privatnim arhitektom napravio ide pre šest sati ujutru.

U toj inspekciji on je utvrdio da su radovi izvedeni loše, kao i da je projektant zaboravio čitave kategorije saobraćaja i sve to samo deset dana nakon što se hvalio kako niko nikad ništa lepše, bolje i funkcionalnije nije napravio.

O svemu što je Vesić Goran jutros otkrio mi smo upozoravali javnost, i u toku radova, i nakon Handanovićevih svetkovina povodom otvaranja Trga koje je organizovao sa svojom omiljenom firmom Sky music.

Razmere nestručnosti, bahatosti i korumpiranosti ovog režima najbolje se danas vide na Trgu republike koji se već raspada. Zato zahtevamo da Zamenik gradonačelnika Vesić Goran obezbedi javnosti uvid u knjige nadzora kako bi se tačno utvrdilo ko je kriv za materijalnu štetu koju na svojim prevoznim sredstvima trpe građani, kao i da informiše javnost ko je od kumova čoveka koji se predstavlja kao predsednik Srbije sekao kamen na Trgu.

Takođe, zahtevamo da se svi koji su potrošili 10 miliona evra za rekonstrukciju, čiji je vrhunski domet ukidanje dve kolovozne trake i saobraćajni kolaps u kome građani mesečno gube dane i dane života, izvine Beograđanima i podnesu ostavke pre nego što neko buduće, od političkih pritisaka oslobođeno, tužilaštvo bude otvorilo istragu o svemu što se dešavalo na projektu rekonstrukcije Trga.