„STARI GRAD MISLI NA TEBE“ – POTPISAN PROTOKOL O SARADNJI OPŠTINE STARI GRAD I POZORIŠTA ATELJE 212

Predsednik Skupštine Gradske opštine Stari grad Dušan Petrić i direktor pozorišta „Atelje 212“ Novica Antić potpisali su, danas, Protokol o saradnji na Programu „Stari grad misli na tebe“, u okviru kojeg će Starograđani biti u prilici da ostvare popust od 20 odsto na cenu ulaznice za predstave sa repertoara našeg renomiranog teatra.

,,Veliko nam je zadovoljstvo što ste se odazvali pozivu da budete naš partner na ovom projektu. Kroz program  „Stari grad misli na tebe“ želimo da uspostavimo saradnju sa svim ustanovama i institucijama kulture sa sedištem u našoj opštini i da Starograđanima ponudimo različite kulturne sadržaje namenjene svim generacijama. Ovim partnerstvom naša pozorišta i umetnici stiču novu publiku, a naši sugrađani priliku da se upoznaju sa kvalitetnim kulturnim i pozorišnim sadržajima koje pruža ,,Atelje 212“, naročito u ovim izazovnim vremenima“, rekao je, povodom potpisivanja Protokola, predsednik Skupštine opštine Stari grad Dušan Petrić.

,,Podržavamo ovu inicijativu i spremni smo da učestvujemo u ovom programu. Prirodno je da imamo i razvijamo dobru saradnju u korist naše publike i Starograđana. Na ovaj način želimo da privučemo novu publiku koja će imati priliku da uživa u predstavama sa našeg repertoara“, istakao je direktor ,,Ateljea 212“ Novica Antić.

Današnjim potpisivanjem Protokola o saradnji širi se krug kulturnih i drugih ustanova koji će, u okviru programa „Stari grad misli na tebe“, omogućiti Starograđanima dostupnim raznovrsne sadržaje.

Informacije o programu mogu se preuzeti na sledećem linku.