GRADONAČELNIK ZORAN RADOJIČIĆ I PREDSEDNIK OPŠTINE RADOSLAV MARJANOVIĆ POSETILI SPORTSKI CENTAR „25. MAJ“

Gradonačelnik Zoran Radojičić i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović posetili su danas, tokom radnog obilaska čelnika Grada opštine Stari grad, sportski centar „25. maj”, gde je u koordinaciji Ministarstva omladine i sporta i Vaterpolo saveza Srbije postavljen balon na otvorenom olimpijskom bazenu starogradskog sportsko rekretativnog centra.

Oni su zajedno sa domaćinom, direktorom SRPC „25. maj“ Milošem Milićem prisustvovali zajedničkom treningu seniorskih vaterpolo reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država i uverili se u odlične uslove koji novopokriveni olimpijski bazen nudi za treniranje i rekreativno bavljenje plivanjem i vaterpolom, našem najtrofejnijem sportu.

Balon kojim je prekriven spoljni olimpijski bazen postao je prava vatrepolo „Meka“ jer je pružio mogućnosti da profesionalni sportisti i rekreativci imaju idealne uslove za bavljenje ovim sportom tokom cele godine, što izabranicima selektora vaterpolo reprezentacije Dejana Savića omogućava sjajne uslove i pripreme za nove šampionske titule na svetskim, evropskim i takmičenjima Svetske lige. Uverili smo se da su i druge reprezentacije željne vaterpolo znanja i da se nauče „tajnim“ veštinama ovog sporta. Trenutno sve prednosti balona koriste američki vaterpolisti, a „25. maj“ je uvek spreman  za doček novih sparing partnera našim „Delfinima“.