ГРАДОНАЧЕЛНИК ЗОРАН РАДОЈИЧИЋ И ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ РАДОСЛАВ МАРЈАНОВИЋ ПОСЕТИЛИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР „25. МАЈ“

Градоначелник Зоран Радојичић и председник општине Стари град Радослав Марјановић посетили су данас, током радног обиласка челника Града општине Стари град, спортски центар „25. мај”, где је у координацији Министарства омладине и спорта и Ватерполо савеза Србије постављен балон на отвореном олимпијском базену староградског спортско рекретативног центра.

Они су заједно са домаћином, директором СРПЦ „25. мај“ Милошем Милићем присуствовали заједничком тренингу сениорских ватерполо репрезентација Србије и Сједињених Америчких Држава и уверили се у одличне услове који новопокривени олимпијски базен нуди за тренирање и рекреативно бављење пливањем и ватерполом, нашем најтрофејнијем спорту.

Балон којим је прекривен спољни олимпијски базен постао је права ватреполо „Мека“ јер је пружио могућности да професионални спортисти и рекреативци имају идеалне услове за бављење овим спортом током целе године, што изабраницима селектора ватерполо репрезентације Дејана Савића омогућава сјајне услове и припреме за нове шампионске титуле на светским, европским и такмичењима Светске лиге. Уверили смо се да су и друге репрезентације жељне ватерполо знања и да се науче „тајним“ вештинама овог спорта. Тренутно све предности балона користе амерички ватерполисти, а „25. мај“ је увек спреман  за дочек нових спаринг партнера нашим „Делфинима“.