PONOVNI IZBORI ZA ODBORNIKE SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA NA ČETIRI BIRAČKA MESTA U OPŠTINI STARI GRAD

Gradska izborna komisija donela je odluku o raspisivanju ponovnih izbora za odbornike Skupštine Grada na četiri biračka mesta u opštini Stari grad. Ponovni izbori će se održati 18. marta i to na sledećim biračkim mestima: BM broj 2 – OŠ „Braća Baruh”, BM 21 – Nacionalna služba za zapošljavanje, BM 37 – MZ „Terazije” i na biračkom mestu 40 – OŠ „Mihailo Petrović Alas”.

Broj birača na biračkim mestima na kojima će biti ponovljeni izbori je 5.384.

OBAVEŠTENJE ZA GLASANJE VAN BIRAČKOG MESTA:

Obaveštavamo Starograđane, koji nisu u mogućnosti da glasaju na ovim biračkim mestima na ponovljenim Izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, u nedelju, 18. marta 2018. godine, da mogu da glasaju i van biračkog mesta, kod kuće.

Za glasanje van biračkog mesta (po Zakonu o lokalnim izborima, Upustva za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Beograda i Pravila o radu biračkih odbora za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Beograda), potrebno je da se, najkasnije do 11 časova na dan glasanja, javite biračkom odboru na vašem biračkom mestu.

Za ostvarivanje ovog prava na teritoriji Gradske opštine Stari grad možete se prijaviti i pozivom na sledeće telefone: 011/3300-697 i 3300-698.

SPISAK SA SEDIŠTEM ČETIRI BIRAČKA MESTA NA KOJIMA SE PONAVLJAJU IZBORI NA GO STARI GRAD – Preuzmite OVDE