POLICAJCI MESECA

Dejan Kovačević, predsednik Gradske opštine Stari grad, na današnjoj sednici Veća opštine, nagradio je najbolje policajce, rečne policajce i vatrogasce za maj, jun i jul 2012 godine.

Novčanu nagradu u visini od 5.000 dinara dobili su, za maj 2012. policajci iz Policijske stanice Stari grad: Gorčilo Smolović, Zoran Vulović i Milosav Stiković, pripadnik Rečne policije Mladen Vlajić i vatrogasac Rade Sunajac. Priznanje “Policajac meseca” za jun mesec dobili su Nikola Zubović, Pavle Grba i Zoran Perić iz Policijske stanice „Stari grad”, Duška Pavlović iz „Rečne policije“ i vatrogasac Nenad Maričić.

U julu 2012. najbolji su bili: Dalibor Biorac, Mejdin Ramadani i Boban Stojanović(OUP Stari grad), Nenad Uzelac (rečna policija), kao i Vladan Avramović (vatrogasac).

Opština Stari grad tradicionalno, već jedanaestu godinu za redom nagrađuje najuspešnije policajce, rečne policajce, kao i vatrogasce sa svoje teritorije . Tokom proteklih godina, opštinsku nagradu dobilo je više stotina policajaca, koji su se posebno istakli na očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada. I u ovoj, 2012. godini, za nagrađivanje „Policajaca meseca“ opština je izdvojila 300.000 dinara.