PETA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD

Peta sednica Skupštine gradske opštine Stari grad održaće se 29. novembra ove godine u velikoj sali, u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42. Odbornici starogradskog parlamenta razmatraće deset tačaka dnevnog reda.

Dnevni red, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu Gradske opštine Stari grad za 2016. godinu (treći rebalans), svi odbornici Skupštine gradske opštine Stari grad, a posebno odbornici koji nemaju odborničku grupu, mogu preuzeti u prilogu vesti (linkovi 1 i 2):

Pozivaju se odbornici da sednici OBAVEZNO prisustvuju, a u slučaju opravdane sprečenosti, obaveste Odeljenje za skupštinske poslove, poslove veća i predsednika, na telefon: 3223-345, 3227-859 ili 3300-584.

GO Stari grad podseća sve sugrađane da na zvaničnom sajtu opštine mogu da prate narednu sednicu Skupštine opštine Stari grad, kao i da svakog četvrtka od 13 časova imaju mogućnost da prate onlajn prenose sednica Veća opštine .

PRILOG:

1.DNEVNI RED 5. SEDNICE SKUPŠTINE GO STARI GRAD (link 1)

2.PREDLOG ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O BUDŽETU GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD ZA 2016. GODINU (TREĆI REBALANS) (link 2)