OTVORENA LETNJA SEZONA KUPANJA NA „25. MAJU“ – TOKOM LETNJEG RASPUSTA BESPLATNA ŠKOLA PLIVANJA I VATERPOLA ZA STAROGRADSKU DECU

Počela je letnja  sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportskog centra „25.maj – Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu. 

Prvi posetioci su u sredu (16.juna) otvorili ovogodišnju sezonu  na poznatoj dorćolskoj plaži, a za njih je tog dana ulaz na otvorene bazene bio besplatan. Sve je spremno za novu letnju sezonu, a posetiocima su na raspolaganju tri bazena otvorenog tipa, kao i dodatni sadržaji u vidu tuševa, ležaljki i suncobrana, uz  mogućnost korišćenja ugostiteljskih usluga .

Na kupalištu su primenjene sve epidemiološke mere i preporuke – broj posetilaca je ograničen na 750 posetilaca dnevno, pre ulaska na otvoreni bazenski kompleks prolazi se kroz denzobarijeru, a pre kupanja obavezna je dezinfekcija ruku. Takođe, ležaljke i suncobrani su postavljene na propisanu bezbednu razdaljinu.

Tokom letnje sezone radno vreme otvorenih bazena je od 10 do 19 časova, vikendom od 9 do 19 časova.

Kako su najavili  iz „25. maja“ ove letnje sezone zatvoreni bazen biće dostupan korisnicima samo u jutarnjim terminima, radnim danima i subotom od 6,15 do 8 časova.

Takođe, povremeno će biti dostupni i termini za noćno kupanje, o čemu  svi zainteresovani biti pravovremeno informisani putem zvaničnog sajta www.25maj.rs,  naloga sportskog centra na društvenim mrežama ili pozivom na broj  011/2622 578 (Recepcija bazena).

Podsećamo da je opština Stari grad ovog leta za svu starogradsku decu, uzrasta od 6 do 15 godina, pripremila besplatnu školu plivanja i vaterpola na bazenu SRPC „25. maj – Milan Gale Muškatirović”, koja će trajati od 21. juna do 1. septembra.

Kako bi svi zainteresovani  mališani svoj letnji raspust proveli aktivno, da nauče da plivaju ili da krenu stopama naših „zlatnih delfina“ i aktivno se bave vaterpolom, potrebno je da se prijave na  broj telefona 066/208-282.

Prvi čas je zakazan za 21. juni u 19 časova.

SPRC „25. Maj – Milan Gale Muškatirović“ je najsavremeniji sportsko-rekreativni centar u Beogradu sa raznovrsnom aktivnom ponudom koja obuhvata tri otvorena bazena, zatvoreni olimpijski bazen, saunski deo, dve sale za dvoranske sportove i druge sadržaje.

Pozivamo Starograđane, da uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, ovo leto provedu na otvorenim bazenima Sportskog centra „25. maj“, na Dorćolu.