PREDSEDNIK RADOSLAV MARJANOVIĆ POSETIO KOLEKTIV DOMA ZDRAVLJA: OSMOMARTOVSKI POKLON HEROINAMA STAROG GRADA

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović posetio je punkt za vakcinaciju Doma zdravlja „Stari grad“ kako bi medicinskim radnicama angažovanim na imunizaciji, uz prigodne poklone čestitio njihov dan.

Direktorka Doma zdravlja Stari grad dr Vesna Knjeginjić zahvalila je predsedniku Marjanoviću na ovom lepom gestu i pažnji i naglasila da sa matičnom opštinom ima izuzetnu saradnju, podršku i pomoć, koja kolektivu izuzetno znači, posebno tokom trajanja epidemije korona virusa.

„Naše lekarke i medicinske sestre su ovih dana, kao i protekle godine, svakodnevno na visini zadatka, radeći na očuvanju zdravlja Starograđana – od primarne zdravstvene zaštite u samom domu zdravlja, preko procesa masovne imunizacije, do pregleda i testiranja stanovništa u Kovid ambulanti“, rekla je dr Vesna Knjeginić.

„Gradska opština Stari grad prepoznaje zalaganje i ogroman trud celokupnog osoblja Doma zdravlja „Stari grad“, a naročito zdravstvenih radnica angažovanih na vakcinaciji. S obzirom da veliku većinu ovog izvanrednog kolektiva čine dame, želeli smo da povodom ovog važnog praznika, skromnim poklonima uputimo veliku zahvalnost našim heroinama, za sve što čine za građane Starog grada. Gradska opština Stari grad nastaviće da pruža svu pomoć i podršku zdravstvenim radnicima u procesu imunizacije i borbe protiv korona virusa“ izjavio je predsednik opštine Radoslav Marjanović.