ПРЕДСЕДНИК РАДОСЛАВ МАРЈАНОВИЋ ПОСЕТИО КОЛЕКТИВ ДОМА ЗДРАВЉА: ОСМОМАРТОВСКИ ПОКЛОН ХЕРОИНAMA СТАРОГ ГРАДА

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић посетио је пункт за вакцинацију Дома здравља „Стари град“ како би медицинским радницама ангажованим на имунизацији, уз пригодне поклоне честитио њихов дан.

Директорка Дома здравља Стари град др Весна Књегињић захвалила је председнику Марјановићу на овом лепом гесту и пажњи и нагласила да са матичном општином има изузетну сарадњу, подршку и помоћ, која колективу изузетно значи, посебно током трајања епидемије корона вируса.

„Наше лекарке и медицинске сестре су ових дана, као и протекле године, свакодневно на висини задатка, радећи на очувању здравља Старограђана – од примарне здравствене заштите у самом дому здравља, преко процеса масовне имунизације, до прегледа и тестирања становништа у Ковид амбуланти“, рекла је др Весна Књегинић.

„Градска општина Стари град препознаје залагање и огроман труд целокупног особља Дома здравља „Стари град“, а нарочито здравствених радница ангажованих на вакцинацији. С обзиром да велику већину овог изванредног колектива чине даме, желели смо да поводом овог важног празника, скромним поклонима упутимо велику захвалност нашим хероинама, за све што чине за грађане Старог града. Градска општина Стари град наставиће да пружа сву помоћ и подршку здравственим радницима у процесу имунизације и борбе против корона вируса“ изјавио је председник општине Радослав Марјановић.