OSMOMARTOVSKI POKLON DAMAMA SA STAROG GRADA

Povodom Dana žena, predsednik opštine Stari grad Marko Bastać iznenadio je sve Starograđanke, uručivši im prigodne čestitke i poklon-vaučer na kućnu adresu.

U osmomartovskom poklonu nalazi se ponuda od šest besplatnih kozmetičkih tretmana, a na starogradskim damama je samo da izaberu željeni i da se prepuste rukama profesionalaca. Dame su se ipak našle na slatkim mukama s obzirom na raznovrsnost ponude – od tretmana lica zelenim čajem, čupanja obrva, manikira, depilacije ruku i nogu do podmlađivanja kapsulom hijalurona!

Najviše Starograđanki izabralo je tretman hijeluronskom kapsulom. Gospođa Branka Pavličević nam je uz osmeh objasnila da je „u godinama kada joj je to najpotrebnije, jer ne biva se mlađa”. Naravno da je odgovor šala s obzirom na njen stas i sjajan izgled.

U salonu „Nirvana“ saznali smo da je do sada na ovom tretmanu bilo 20-ak Starograđanki i da su sve više nego zadovoljne i oduševljene ovom idejom predsednika naše opštine. „Tajna“ leži u činjenici, pojašnjava stručno Aleksandra iz salona, da je ovaj tretman potpuno bezbolan i koristan, jer hijaluron hrani i hidrira lice.

Pored gospođe Branke, svoj vaučer je za sada preuzelo još 111 žena. Sve zainteresovane dame sa Starog grada svoj poklon – vaučer, koji važi do osmog aprila, mogu preuzeti svakog radnog dana u Kontakt centru opštine Stari grad, u Ulici Makedonska 42, a sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona: 785 2 999