OPŠTINSKE POKLON ČESTITKE ZA JOŠ 46 RODITELJA NOVOROĐENIH BEBA

U okviru tradicionalne akcije „Bebama na dar“, opština Stari grad darovala je danas roditelje još 46 beba poklon čestitkama u iznosu od 10 hiljada dinara.

Početkom godine, na prvom okupljanju najmlađih Starograđana, roditeljima beba rođenih u prethodnoj godini uručeno je 413 poklon čestitki, a ovom prilikom, zahvaljujući dopuni spiska koji je dostavila patronažna služba, predsednica starogradske Skupštine Mila Popović, uručila je još 46 novčanih čestitki roditeljima čije su se bebe takođe rodile 2015. godine.

– Naredna godina će biti godina dece na Starom gradu! Planiramo da 2017. godinu posvetimo najmlađim Starograđanima, te ćemo sve naše projekte i pažnju usmeriti ka njima, i na taj način ostvariti cilj, da našoj deci stvorimo najbolje uslove za srećno odrastanje. Još više ćemo ulagati u obnovu postojećih i izgradnju novih igrališta, obezbedićemo im da pohađaju najbolje vrtiće i škole, koje opština Stari grad redovno uređuje i oprema – rekao je Marko Bastać, predsednik naše opštine i dodao da su u planu različiti programi za decu Starog grada, od edukativnih i sportskih radionica, preko zabavnih i kulturnih manifestacija, do aktivnosti koje će razvijati talente najmlađih Starograđana.

Skoro dve decenije, koliko se sprovodi akcija „Bebama na dar“, GO Stari grad poklanja ovaj simboličan znak pažnje, i čuva najmlađe Starograđane.