ОПШТИНСКЕ ПОКЛОН ЧЕСТИТКЕ ЗА ЈОШ 46 РОДИТЕЉА НОВОРОЂЕНИХ БЕБА

У оквиру традиционалне акције „Бебама на дар“, општина Стари град даровала је данас родитеље још 46 беба поклон честиткама у износу од 10 хиљада динара.

Почетком године, на првом окупљању најмлађих Старограђана, родитељима беба рођених у претходној години уручено је 413 поклон честитки, а овом приликом, захваљујући допуни списка који је доставила патронажна служба, председница староградске Скупштине Мила Поповић, уручила је још 46 новчаних честитки родитељима чије су се бебе такође родиле 2015. године.

– Наредна година ће бити година деце на Старом граду! Планирамо да 2017. годину посветимо најмлађим Старограђанима, те ћемо све наше пројекте и пажњу усмерити ка њима, и на тај начин остварити циљ, да нашој деци створимо најбоље услове за срећно одрастање. Још више ћемо улагати у обнову постојећих и изградњу нових игралишта, обезбедићемо им да похађају најбоље вртиће и школе, које општина Стари град редовно уређује и опрема – рекао је Марко Бастаћ, председник наше општине и додао да су у плану различити програми за децу Старог града, од едукативних и спортских радионица, преко забавних и културних манифестација, до активности које ће развијати таленте најмлађих Старограђана.

Скоро две деценије, колико се спроводи акција „Бебама на дар“, ГО Стари град поклања овај симболичан знак пажње, и чува најмлађе Старограђане.