OGLAS ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U ZGRADI OPŠTINE U MAKEDONSKOJ 42

Gradska opština Stari grad raspisala je oglas za davanje u zakup poslovnog prostora koji se nalazi u prizemlju zgrade opštine Stari grad, Makedonska 42, ukupne površine od 35,60 m2, za obavljanje delatnosti iz oblasti pružanja finansijskih usluga.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica, koja imaju registrovanu kao pretežnu delatnost, pružanje finansijskih usluga.

Prijave se podnose, preko Pisarnice Uprave Gradske opštine, ili poštom (preporučenom pošiljkom), na adresu GRADSKA OPŠTINA STARI GRAD (za Komisiju za davanje u zakup poslovnog prostora), Beograd, Makedonska broj 42, u roku od 8 dana od dana objavljivanja oglasa na sajtu gradske opštine Stari grad (23.08.2013. godine), a zaključno sa 31.08.2013. godine.

Konkursni postupak će sprovesti Komisija Veća Gradske opštine, koja će odabir korisnika izvršiti na osnovu usmenog javnog nadmetanja, i to isključivo na osnovu najviše ponuđene cene zakupa po m2, s tim što je početna cena za usmeno javno nadmetanje 6.000,00 dinara.

Registracija učesnika u postupku javnog nadmetanja, i postupak usmenog javnog nadmetanja održaće se 03. septembra 2013. godine, sa početkom u 10 časova, u zgradi opštine Stari grad, Makedonska broj 42, u Maloj sali na prvom spratu, o čemu učesnici postupka neće biti posebno informisani.

Prostor koji se izdaje u zakup zainteresovana lica mogu razgledati u toku celog vremena trajanja konkursa, uz obaveznu rezervaciju termina razgledanja, na telefon 33 00 556 (Zlatarević Goran).

Informacije u vezi ovog Konkursa mogu se dobiti na telefon: 3227859.

Preuzmite – Oglas za davanje u zakup poslovnog prostora u prizemlju poslovne zgrade Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42.