NOVI CIKLUS ŠKOLE ZA BUDUĆE RODITELJE „BEBE DOLAZE”

Gradska opština Stari grad i Udruženje „Fit i zdrava mama” organizuju novi ciklus besplatnih radionica namenjene budućim roditeljima „Bebe dolaze”.

Radionice, koje će buduće mame i tate na najbolji način pripremiti za novog člana porodice, počinju 20. februara, i održavaće se svakog utorka u 17 časova u opštinskom Omladinskom centru, Maršala Birjuzova 58.

Tokom jednomesečnog besplatnog kursa, budući roditelji imaće priliku da od stručnog tima projekta „Bebe dolaze” – neonatologa dr Jelene Durutović, vms babice Dušanke Kovačević, specijaliste kliničke psihologije Anke Marjanović Radonjić, stomatologa dr Angelina Ćalović i nutricioniste Živke Vlajković, saznaju sve što ih zanima.

Svakog utorka očekuje ih nova tema – od pripreme za porodilište i porođaj, preko nege, dojenja, ishrane i kuvanja za bebe, emocionalnih stanja nakon porođaja, do niza veoma korisnih i praktičnih saveta.

Prvi ciklus škole roditeljsta, koji je pohađalo dvadesetak trudnica sa svojim partnerima, uspešno je održan prošle godine.

Zbog velikog interesovanja broj mesta je ograničen, a buduće starogradske mame i tate treba da se za ovu bespaltnu školicu roditeljstva prijave pozivom na telefonski broj 785-2-999 opštinskog Kontakt centra.