NASTAVLJENA AKCIJA “TREĆACI ON LAJN”

Poslednja nedelja prvog polugodišta završila se veselo u osnovnim školama na Starom gradu.

U OŠ “Vuk Karadžić” i “Mihailo Petrović Alas” nastavljena je tradicionalna podela netbuk računara učenicima trećeg razreda. Član Veća opštine Stari grad Petar Bojović poklonio je netbuk računare trećacima OŠ “Vuk Karadžić”.

“Želim vam da budete što bolji đaci, da dobro učite, ali i da se oprezno zabavite uz poklone koje vam daruje vaša opštine Stari grad. Nadam se da ćete ove računare koristiti i u nastavi informatike koja vam dolazi u narednim godinama”, rekao je Petar Bojović.

U OŠ “Alas”, Lazar Lešnjak, član Veća opštine, podelio je 84 netbuk računara, u tri odeljenja trećaka. Direktorka Vesna Nedeljković zahvalila se opštini, a učiteljice ovih odeljenja, kojima je već već druga generacija trećaka dobila netbukove imaju samo pozitivna iskustva, a deca drže računare u školi od ponedeljka do petka, s obzirom da imaju obezbeđen WI-FI signal za internet.

Gradska opština Stari grad je, 26. i 29. decembra, u akciji „Trećaci on lajn“, ulepšala praznike i raspust osnovcima trećih razreda i njihovim učiteljima, u svih osam osnovnih starogradskih škola, podelom 504 netbuk računara.