NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI IZLOZI

Spoj modernog i tradicionalnog

U Kući Đure Jakšića u Skadarliji u organizaciji Saveta za ekologiju opštine Stari grad održano je 16. po redu proglašenje najlepših božićnih i novogodišnjih izloga.
Tokom decembra i januara a na osnovu situacije na terenu i prethodno utvrđenih kriterijuma žiri Saveta je odlučio da poznatu «štraftu» stavi van konkurencije, dok je izloge prodavnica «Fashion company», a naročito izlog prodavnice « RIPLAY STORE» u Knez Mihailovoj 33 oceni van konkurencije. Takođe, žiri je odlučio da van konkurencije proglasi aranžera Jasminu Vićentijević- Kovačević zbog izuzetne kreativnosti i uspešnog uređenja u najelitnijem delu Starog grada. U znak priznanja gospođi Kovačević su dodeljeni diploma, statueta dživdžana i prigodna nagrada.
Prvo mesto za najlepše uređeni božićni izlog izabrana je «Cvećara Kala « u Ulici Kraljice Natalije 23 a. S obzirom da su svi aranžeri bili svi zaposleni, od Saveta za ekologiju dobili su diplomu, statuetu dživdžana i prigodnu novčanu nagradu.
Drugo mesto osvojio je izlog «EUROMODE» u Ulici Zmaja od Noćaja 12. Aranžer Miodrag Mihajlović dobio je priznanje, statuetu dživdžana i novčanu nagradu, dok je treće mesto osvojio izlog preduzeća «ANAM MIMICO». Aranžer Mirjana Krcunović takođe je dobila priznanje, statuetu dživdžana i novčanu nagradu.
Prvo mesto u konkurenciji za najlepši novogodišnji izlog osvojio je izlog
« Modni salon Tamare Radivojević» u Ulici Strahinjića bana 59. Aranžer Tamara Radivojević je dobila diplomu, statuetu dživdžana i novčanu nagradu. Drugo mesto osvojio je izlog prodavnice «REVUE DOO – NEUHAUS» u Dečanskoj 9. Marini Milošević, aranžeru izloga Savet za ekologiju dodelio je priznanje, statuetu dživdžana i novčanu nagradu dok je treće mesto u konkurenciji za najlepši novogodišnji izlog, osvojila prodavnica «TOMMY HILFIGER» u Ulici Kralja Petra 30. Aranžer Arap Faruk dobio je priznanje, statuetu dživdžana i novčanu nagradu.