NAJLEPŠI IZLOZI NA STAROM GRADU

Savet za zaštitu životne sredine Gradske opštine Stari grad organizovao je danas u Kući Đure Jakšića svečanost povodom dodele nagrada za najlepši izlog na Starom gradu.

Nagradu za treće mesto ravnopravno su podelili restoran Br&oni i butik L’aterier.

Drugo mesto pripalo je buticima Burberry i Distante.

Dok je ovogodišnji pobednik za najlepši izlog na Starom gradu Opštička radnja Sole. Ova mala radnja pokazala je kako uz malo kreativnosti i mašte naočare za vid mogu poslužiti kao ukras, kako za lice, tako i za novogodišnji izlog.

Obzirom da su ove godine izlozi verno oslikavali novogodišnje raspoloženje i da su se aranžeri izuzetno potrudili, Savet za zaštitu životne sredine odlučio je da prigodnim poklonima nagradi i izloge koji su se našli u užem izboru, a to su DIP trade doo Fly London, Software, Waggon, Flora art, Billa, CrabTree&Evelyn, Ateks Moda Mi, Beba kids i PS Fashion.

Ovogodišnjim učesnicima nagrade su dodelili predsednica Saveta za zaštitu životne sredine Ivana Lazić i pomoćnik predsednika opštine Đorđe Spasić. Oni su se zahvalili prisutnima što su uzeli učešće u ulepšavanju Starog grada i pozvali ih da se i sledeće godine prijave za takmičenje.

Takmičenje za najlepši izog je tradicionalna manifestacija koju Savet za zaštitu životne sredine organizuje od daleke 1989. godine.