„MASTER ART SOLISTI” NASTUPAJU U OPŠTINI STARI GRAD

Koncertom „Master art solisti” mladih muzičkih talenata, polaznika Master Art Akademije koji će se održati u subotu 22. aprila, od 19 časova, u velikoj opštinskoj sali, nastavlja se program „Muzički susret generacija“, u kom polaznici muzičkih škola jednom mesečno nastupaju pred Starograđanima.

Priliku da svoje muzičko znanje, talenat i virtuoznost predstave starogradskoj publici dobili su mladi muzičari Master Art Akademije, koji su do sada održali preko 110 koncerata širom Srbije. Svoj muzički talenat i obrazovanje predstavili su i na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Master Art Akademija je, od svog osnivanja 2014. godine, organizovala desetak master klasova profesora iz inostranstva, koji su se po svojim rezultatima i renomeu svrstali u svetsku elitu muzičke pedagogije, poput profesora violine Timura Meljnika i profesora violončela Georga Bajiča iz Beča (Austrija), profesora violine Tatjane Balašove iz Moskve (Rusija), Igora Tkačuka ;iz Brisela (Belgija) i drugih.

Pozivamo sve Starograđane i ljubitelje klasike da prisustvuju ovom koncertu. Očekuje vas raznovrsni program iz bogatog repertoara klasične muzike, koji se realizuje u saradnji Master Art Akademije i Gradske opštine Stari grad. Ulaz je besplatan.