LICITACIJA ZA ODREĐIVANJE KORISNIKA KIOSAKA

Na osnovu raspisanog Konkursa za određivanje korisnika mesta za postavljanje 15 privremenih objekata – kiosaka, na javnim površinama u Beogradu – područje gradske opštine Stari grad, sa rokom postavljanja do 19.04.2014. godine, danas je održano usmeno javno nadmetanje i registracija učesnika, u zgradi opštine Stari grad, u maloj sali na prvom spratu.

Licitacija je održana za tri lokacije i to: Terazije, kod zgrade br. 16, ispred hotela ”Balkan”, uz zadnju stranu ulaza u podzemni pešački prolaz, sa početnim iznosom od 1, 200. 000 dinara; Ulica kralja Milana 10a, levo od Ulice Kosovke Devojke, (početni iznos 50.000), ulica Džordža Vašingtona, ispred pijace ”Skadarlija”, desno od tramvajskog stajališta, (početni iznos 1. 000.000). Sve tri lokacije je tokom licitacije dobio Marko Purković, preduzetnik iz Beograda.

– Gradska opština Stari grad je na današnjoj licitaciji ostvarila prihod od ukupno 2,7 miliona dinara. To smatramo dobrim rezultatom kada je reč o postavljanju kioska na propisanim lokacijama na teritoriji opštine Stari grad. Nastavićemo sa ovakvim aktivnostima sve dok se ne popune sva preostala prazna mesta – izjavio je, povodom javnog nadmetanja, predsednik opštine Stari grad Dejan Kovačević.