LEONIDA I OPŠTINA STARI GRAD: BESPLATAN PROGRAM BRZOG ČITANJA I SUPER PAMĆENJA ZA STAROGRADSKE OSNOVCE

Beogradski Institut za edukaciju i lični razvoj Leonida, sa sedištem na Terazijama 36, u saradnji sa opštinom Stari grad, poklanja starogradskim osnovcima, od drugog do osmog razreda, besplatan program brzog čitanja i super pamćenja.

Sertifikovani, besplatni program učenja najefikasnijih tehnika pamćenja i osnovnih i naprednih tehnika brzog čitanja, kojima se efikasnost, kvalitet i brzina učenja i pamćenja bitno unapređuje, traje 4 nedelje u prostorijama Leonide, koji se nalazi na Terazijama broj 36. Edukativni prostor je prilagođen deci ovog uzrasta, a rad se odvija u malim grupama.

Institut za edukaciju i lični razvoj Leonida se već punih 12 godina bavi pružanjem praktičnih znanja koja će unaprediti intelektualne kapacitete polaznika. Leonida je najkompletnija edukativna institucija u regionu koja se bavi intelektualnim razvojem ličnosti, tako da sva naša iskustva u brojnim programima doprinose boljem kvalitetu svakog pojedinačno.

Institut Leonida je jedina škola na Balkanu koja je sertifikovana lično od izumitelja mapa uma i najvećeg svetskog stručnjaka na polju brzog čitanja i memotehnika Toni Buzana.

Najmlađi polaznici programa su uzrasta od 6 godina, a najstariji su već profesionalci u svom poslu, tako da je institut svoju ponudu posebno prilagodio potrebama različitih starosnih grupa.

Broj besplatnih mesta je ograničen. Prijave se vrše dok se mesta ne popune, pozivom na 065/3600063 ili na i-mejl: leonidainstitut@gmail.com

Više informacija o Institutu za edukaciju i lični razvoj Leonida možete dobiti na portalu www.leonida.rs