KONTROLA RADA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

Gradska opština Stari grad sprovela je sinoć posle 20 časova kontrolu odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine tokom trajanja vanrednog stanja. Kako pojedini nisu poštovali odluku, zatečenim ugostiteljima su podeljena obaveštenja o novoj meri, a iz Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju najavljuju da će od večeras inspektori sprovoditi i sankcionisanje vlasnika ugostiteljskih objekata koji se ne budu strogo pridržavali odluke o radnom vremenu.

Gradska opština Stari grad još jednom apeluje na stanovnike Starog grada, ali i sve koji na Starom gradu privređuju da se ponašaju u skladu sa instrukcijama i propisanim merama, kao i da se odgovorno odnose prema svojoj porodici, komšijama, prijateljima i celoj zajednici, jer je to jedini način da se minimalizuju negativne posledice korona virusa.

Podsećamo, opština Stari grad angažovala je i volonterski servis, koji ugroženim Starograđanima obavlja nabavku životnih namirnica, lekova i higijenskih sredstava. Broj telefona za prijave je 785-2-999, od 8 do 16 časova.