„KAO NEKAD – DA SE VI PITATE“

“Kao nekad – DA SE VI PITATE” je akcija koja će svim Starograđanima pružiti priliku da direktno učestvuju u rešavanju važnih problema u vašem kraju.

– Cilj celokupnog projekta je da, nakon sastanka i razgovora sa mojim sugrađanima, oni znaju da će prvenstveno oni biti ti koji će odlučivati o projektima koji će biti sprovođeni u njihovom kraju. Jer, ipak stanari najbolje znaju rešenja problema, kao i koji su nedostaci u delu opštine gde stanuju, te zašto onda ne bismo čuli i njihov glas – rekao je Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad i istakao da je cilj akcije oživljavanje mesnih zajednica i teritorijalnog organizovanja Starograđana.

Želimo da vi budete generator stvaranja vrednijeg života na Starom gradu, a mi, opština, alat u vašim rukama.

– Postala je praksa da se oko svih problema pita samo uzak krug ljudi, da se odluke donose iza zatvorenih vrata, daleko od očiju onih na čiji život te odluke najviše utiču. Upravo jer smatram da je stranački sistem kao takav odavno prestao da funkcioniše u korist naroda, a imajući u vidu da su nam Starograđani i njihov život na ovoj opštini važniji od bilo kakvog interesa, sa zadovoljstvom smem da kažem da se opravdano radujem prvom susretu sa građanima – rekao je Marko Bastać i dodao da je uveren da će i sami Starograđani prepoznati dobru volju i nameru celog projekta.

Ako stanujete na teritoriji koja je označena na mapi, pozivamo vas na naš prvi sastanak u sali Skupštine opštine Stari grad danas, 5. aprila, u 18 sati, sa željom da čujemo vaš starogradski plan za bolje danas i vrednije sutra.

Zainteresovani građani termin sastanka u odnosu na adresu stanovanja, kao i dodatne informacije mogu dobiti pozivom opštinskom Kontakt centru na broj telefona 785-2-999.