„JEVREMOVA – ULICA SUSRETA“: ČAROLIJA ZA SVE GENERACIJE

Na jubilarnoj 10. manifestaciji „Jevremova – ulica susreta”, koja se održava u nedelju 1. aprila, opština Stari grad u saradnji sa vrtićima važnu ulogu dodeljuje deci, kojoj će biti posvećen veliki deo programa na nedeljnoj proslavi.

– Veliko mi je zadovoljstvo što od samog početka naša ustanova, koja se nalazi ovde u komšiluku u Jevremovoj, aktivno učestvuje u ovoj opštinskoj manifestaciji. Gledamo kako iz godine u godinu ovaj događaj raste zajedno sa brojnim generacijama dece koja u njemu učestvuju. Ove godine na dečijem karnevalu očekujemo oko 600 najmlađih učesnika, i sigurna sam da će i ove godine uživati u toj čaroliji, kaže Sanja Lazović, zamenica direktorke Predškolske ustanove „Dečiji dani”.

Među brojnim izvođačima u nedelju u Jevremovoj biće i Milena Rajković, violinistkinja „Intermeco kvarteta“.

– Moram da kažem da su moji utisci vezani za manifestaciju u Jevremovoj vrlo posebni i lični. Prošle godine je Intermeco kvartet” prvi put učestvovao i to su fantastični utisci i slike koje vas čine živim, kada vidite da sve generacije koje dođu uživaju u muzici koju izvodite. I ove godine smo spremili zanimljiv repertoar, različite žanrove, neke kultne rok i pop numere u izvedbi klasičnog kvarteta, i nadam se da će svi posetioci uživati, poručuje Milena Rajković.