DEDA MRAZ JE STIGAO NA STARI GRAD: PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA ZA STAROGRADSKE MALIŠANE

U okviru manifestacije  „Starogradska zima“ juče je počela svečana podela novogodišnjih paketića u velikoj sali Gradske opštine Stari grad.

„Ovo je prvi  put da Gradska opština Stari grad deli novogodišnje paketiće za svu decu koja žive na našoj opštini. Veoma sam srećan što je preko 3000 mališana sa naše opštine dobilo svoj novogodišnji paketić, i nadam se da ćemo sledeće godine imati još veći broj. Bezbrižno i bezbedno odrastanje naših najmlađih sugrađana je naš najvažniji zadatak i zbog toga planiramo da i u 2022. godini organizujemo brojne besplatne programe, radionice i aktivnosti”, rekao je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad povodom početka svečane podele paketića i naglasio da će ova akcija postati tradicionalna, jer je briga o deci predškolskog i školskog uzrasta jedan od prioriteta u radu naše opštine.

Deda Mraz je stigao na Stari grad i već prvog dana obradovao preko 800 starogradskih mališana uzrasta do 15 godina. Tokom svečanosti starogradske devojčice i dečaci imaju i priliku da se fotografišu sa Deda Mrazom i druže sa animatorima.

Roditelji koji su prijavili svoju decu za novogodišnje paketiće mogu ih preuzeti u svečanoj sali naše opštine do 29. decembra, u periodu od 12 do 21 sat.

Podsećamo da se manifestacija „Starogradska zima“ održava od 17. decembra do 23. januara u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu. Starograđani imaju priliku da svakog dana i večeri uživaju u nastupima domaćih di-džejeva i muzičkih zvezda, da sa sobom dovedu i svoje mališane na kreativne radionice u Muzeju primenjenih umetnosti, kao i na druženje sa junacima iz bajki i koncerte, koji su za našu decu posebno osmišljeni.

Tokom manifestacije u 10 gastro-kućica najboljih beogradskih restorana pripremaju specijalitete za ljubitelje dobre hrane i pića, radnim danima od 15 do 22, a vikendom od 11 do 23 časa.

„Starogradsku zimu“ možete pratiti i na društvenim mrežama, a celokupan program možete preuzeti na linku.