BESPLATNO KUPANJE ZA PENZIONERE NA “GALETU”

SRPC „Milan Gale Muškatirović“ u saradnji sa opštinom Stari grad, za svoje najstarije posetioce pripremili su specijalno iznenađenje. Do kraja letnje sezone, svi penzioneri sa Starog grada imaće besplatan ulaz na spoljašnje bazene ovog sportskog centra. Marko Bastać iz GO Stari grad, navodi kako je namera opštine bila da se se penzionerima omogući da do kraja leta uživaju u popularnom dorćolskom kupalištu, koji inače posećuje veliki broj najstarijih sugrađana.

– Kroz različite akcije i projekte trudimo se da brinemo o našim sugrađanima. Svesni smo koliko našim penzionerima znači rekreacija, kao i rashlađenje tokom vrelih letnjih dana – rekao je Bastać.

Svi penzioneri sa Starog grada koji žele da koriste tu mogućnost, dovoljno je da sa sobom ponesu ček poslednje penzije i imaće priliku da besplatno plivaju na bazenima „Milan Gale Muškatirović“.

Popularni “Gale” danas je jedan od najmodernijih sportskih i plivačkih centara u zemlji. Raznovrsni programi na usluzi su korisnicima tokom cele godine i potpuno su pristupačni i osobama sa invaliditetom.