„STARI GRAD MISLI NA TEBE”: PETI CIKLUS BESPLATNIH PROGRAMA ZA DECU I RODITELJE-ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ROK ZA PRIJAVE PRODUŽEN DO 18. OKTOBRA!


DRAGI RODITELJI,

Želimo da vas pozovemo da prijavite vaše mališane i decu na novi, Peti ciklus besplatnih aktivnosti u okviru programa „Stari grad misli na tebe”.

Kao što smo i obećali, nastavljamo sa pažljivo pripremljenim programima koje je do sada pohađalo preko 3600 starogradskih mališana, u preko 40 različitih sportskih, edukativnih i kreativnih programa koje je za vas, vašu decu, buduće roditelje, za trudnice i mame sa bebama, pripremila naša opština.

Brojne edukativne i kreativne radionice, škole jezika i različiti sportski programi, programi za trudnice i mame sa bebama, samo su deo ovogodišnjeg kreativno osmišljenog programa za naše sugrađane.

POGLEDAJTE SPISAK I  DETALJAN OPIS PETOG CIKLUSA BESPLATNIH PROGRAMA „STARI GRAD MISLI NA TEBE”

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju roditelji i deca sa teritorije naše opštine, kao i ona koja pohađaju predškolsku ili školsku ustanovu na teritoriji Starog grada.

Za sve besplatne programe svoje mališane i decu mogu prijaviti isključivo roditelji u Uslužnom centru opštine Stari grad , uz Starogradsku karticu.

Prilikom prijave, ukoliko dete nema prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, neophodno je dostaviti na uvid đačku knjižicu ili potvrdu da dete pohađa predškolsku ustanovu koja se nalazi na opštini Stari grad.

Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid.

Prijave se obavljaju se u Uslužnom centru (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice), radnim danima od 8 do 20 časova , kao i vikendom od 10 do 14 sati.

Zbog velikog interesovanja rok za prijave je produžen do 18. oktobra!

Više informacija o petom ciklusu besplatnih programa „Stari grad misli na tebe“ zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj Uslužnog centra 0800 077775 ili na internet stranici opštine www.starigrad.org.rs.

Posetite naš Uslužni centar i preuzmite svoju personalizovanu karticu!