BESPLATNA PREDSTAVA ZA SVE STAROGRAĐANE

Nova letnja pozorišna scena ”Teatrijum” koju su pokrenuli glumci Tihomir Stanić i Vladan Gajović, u bašti Kapetan Mišinog zdanja imala je sredinom jula premijeru predstave ”Don Žuan” u režiji Marka Misirače i Tihomira Stanića.

Savremeni Don Žuan nastao je iz pera mlade dramaturškinje Vide Davidović, a do sada je igrana više desetine puta baš na ovoj letnjoj sceni. Naslovnu ulogu igra Stefan Radonjić, koji navodi da referenca za njegov lik jeste Molijerov Don Žuan, ali je to klasičan komad koji nosi univerzalne motive, pa je vrlo lako moguće i danas se referisati na njih. U velikom ansamblu ove predstave su mladi glumci Đorđe Marković, Milica Janković, Nevena Ilić, Isidora Građanin, Ivana Dudić, Luka Potparić, Milan Bobić, Luka Sević uz glumce Vladana Gajovića, Lepomira Ivkovića, Tihomira Stanića i Dušana Aškovića.

Gradska opština Stari grad poklanja svojim sugrađanima besplatnu predstavu ”Don Žuan” koja će se igrati u petak 27. avgusta na letnjoj sceni pozorišta Teatrijum u Kapetan Mišinom zdanju. Predstava počinje u 21 čas, a vaše besplatne karte možete preuzeti svakog radnog dana od 08 do 16 časova u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad (Ulaz iz Nušićeve ulice).