BEBAMA NA DAR

Ana Danilović, zamenica predsednice, uručila je bebama koje su rođene u novembru i decembru 2008. godine, poklon čestitku od Gradske opštine Stari grad, u iznosu od 10.000 dinara.
Prilikom današnjeg uručenja nagrada u svečanoj sali , zamenica predsednice je istakla da joj je drago što je na Starom gradu sve više beba i poželela roditeljima da uživaju u odrastanju svojih mališana.
Teodori Stefanović, krupnoj devojčici, za koju baka Ljilja kaže da je rođena sa preko četiri kilograma, poklon čestitka opštine je dobrodošla za „obnovu garderobe“. Mama Marija se zahvaljuje na poklonu, a srećna porodica se prošetala sa dečjim kolicima od ulice Tadeuša Košćuška gde živi do Makedonske 42 gde se nalazi opštinska zgrada.

Opština Stari grad već tradicionalno, jedanaestu godinu za redom, uručuje poklon čestitke bebama rođenim tokom godine, a koje imaju prebivalište na našoj opštini. Krajem decembra prošle godine Mirjana Božidarević, predsednica i Ana Danilović, zamenica predsednice opštine uručile su po 10.000 dinara roditeljima 312 beba koje su rođene do novembra meseca 2008.