JAVNI POZIV – OGLAS ZA PRIKUPLJANJE ZATVORENIH PISMENIH PONUDA ZA IZDAVANJE U ZAKUP PIJAČNE OPREME NA PIJACAMA U SISTEMU JKP „BEOGRADSKE PIJACE”

 

JKP „Beogradske pijace“, u okviru svoje osnovne delatnosti, objavilo je Javni poziv – Oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme na pijacama koje su u sistemu JKP „Beogradske pijace”.

Predmet oglasa je izdavanje u zakup pijačne oprema namenjene za prodaju poljoprivredno i industrijsko prehrambenih proizvoda,  prehrambenih proizvoda zanatskih radnji i domaće radinosti, industrijsko neprehrambenih proizvoda i neprehrambenih proizvoda zanatskih radnji i domaće radinosti; kao i za izdavanje individualnim poljoprivrednim proizvođačima za prodaju voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, jaja, suhomesnatih proizvoda, klane živine, meda, pečuraka i cveća i izdavanje rashladnih vitrina i komora namenjene  kao magacinski i prodajni prostor sa rashladnim sistemom.

Pravo učešća na ovaj oglas imaju:  poljoprivredni proizvođači, fizička lica, pravna lica i preduzetnici.

Rok za podnošenje ponuda je 26.02.2024. godine, do 09:00 časova.

Za bliže informacije o uslovima i potrebnoj dokumentaciji radi  učestvovanja na „Oglasu za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme”,  mogu posetiti internet stranicu JKP „Beogradske pijace”: www.bgpijace.rs ili putem kontakt telefona:  011/7857-940.

JKP „Beogradske pijace“su Javno komunalno preduzeće koje u svom sistemu ima 30 beogradskih pijaca. Poljoprivrednim proizvođačima pijace predstavljaju efikasan i brz kanal distribucije, koji im omogućuje da robu koju proizvode direktno plasiraju kupcima i tako obezbede održivost svojih ekonomija. Istovremeno, pijace doprinose očuvanju sela i ruralnih sredina, omogućavaju razvoj poljoprivredne proizvodnje i nude poljoprivrednicima da svoje proizvode efikasno plasiraju na tržište, a kupcima veliki izbor zdravih namirnica i povoljnije cene.