„JEVREMOVA ULICA SUSRETA“ – OTVORENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA „JEVREMOVOM BAZARU”

Gradska opština Stari grad će u nedelju, 9. aprila, obeležiti svoj Dan i slavu tradicionalnom manifestacijom „Jevremova ulica susreta”.

Starograđane i posetioce opštinskog cvetnog praznika, kao i prošle godine, u Jevremovoj ulici očekuje raznovrstan program „dobrih vibracija”– od radionica, predstava te koncerta klasične muzike i Jevremovog matinea za decu, do raznovrsne ponude različitih proizvoda i rukotvorina na „Jevremovom bazaru“.

U okviru priprema za organizciju ove tadicionalne manifestacije, opština Stari grad poziva sve zainteresovane koji žele da učestvuju  na „Jevremovom bazaru“  da se do 1. aprila prijave slanjem mejla na elektronsku adresu:  usluznicentar@starigrad.org.rs.

Prijavni formular, sa svim potrebni informacijama  možete preuzeti u Prilogu vesti.

Naglašavamo da je rok za prijave 1. april.

Napominjemo da će Komisije za organizaciju  „Jevremove ulice susreta“ i „Jevremovog bazara“ zbog ograničenog broja mesta, nakon prijema svih prijava izvršiti selekciju učesnika, a izlagači koji budu izabrani biće na vreme kontaktirani.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti dobiti pozivom na telefon 0800 07 77 75 opštinskog Uslužnog centra ili putem mejla: usluznicentar@starigrad.org.rs

PRILOG: PREUZMITE FORMULAR ZA PRIJAVU OVDE