„STARI GRAD MISLI NA TEBE”: BESPLATNI PROGRAMI ZA DECU I RODITELJE – ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ROK ZA PRIJAVE PRODUŽEN DO 24. MARTA

DRAGI RODITELJI,

Želimo da vas pozovemo da prijavite vaše mališane na novi ciklus besplatnih aktivnosti u okviru programa „Stari grad misli na tebe”.

Kao što smo i obećali, nastavljamo sa pažljivo pripremljenim programima koje je do sada pohađalo preko 900 mališana sa teritorije naše opštine.

Brojne edukativne i kreativne radionice, škole jezika i različiti sportski programi samo su deo ovogodišnjeg osmišljenog programa za naše sugrađane.

POGLEDAJTE SPISAK I  DETALJAN OPIS BESPLATNIH PROGRAMA ZA NAJMLAĐE

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju deca sa teritorije naše opštine, kao i ona koja pohađaju predškolsku ili školsku ustanovu na teritoriji Starog grada.

Isključivo roditelji  mogu prijaviti svoju decu u Uslužnom centru opštine Stari grad uz Starogradsku karticu. Prilikom prijave, ukoliko dete nema prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, neophodno je dostaviti na uvid đačku knjižicu ili potvrdu da dete pohađa predškolsku ustanovu koja se nalazi na opštini Stari grad. Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid. 

Zbog velikog interesovanja rok za prijave je produžen do 24.marta. Prijave se obavljaju se u Uslužnom centru(prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice) radnim danima od 8 do 16 časova .

Više informacija o Četvrtom ciklusu besplatnih programa zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj Uslužnog centra 0800 077775 ili na internet stranici opštine www.starigrad.org.rs.

Posetite naš Uslužni centar i preuzmite svoju personalizovanu karticu!