VLAST KOJU REPREZENTUJE ZAMENIK GRADONAČELNIKA GORAN VESIĆ JE KORUMPIRANA, BAHATA I NESTRUČNA

Prenosimo izjavu predsednika Gradske opštine Stari grad Marka Bastaća povodom učestalih uvreda na njegov račun od strane zamenika gradonačelnika Gorana Vesić.

„Kada me Vesić Goran vređa samo zato što imam drugačiji stav od njega, to je dokaz njegovog primitivizma. Kada zamenik gradonačelnika tako vređa šefa najbrojnije opozicione odborničke grupe i predsednika centralne gradske opštine on kreira nenormalnu atmosferu u društvu. Ne radi se ovde o bilo kakvoj reakciji, reč je o kampanji koja lažima i „teškim rečima“ pokušava da prikrije koliko je vlast koju reprezentuje Vesić Goran korumpirana, bahata i nestručna.

Korumipirani su jer prave pasarelu preko pruge koju su pre toga ukinuli. Taj besmisleni projekat košta Beograđane 2 miliona evra. Ali to nije sve, za ulepšavanje pasarele predvideli su sklulpturu koju je finansirao Miroslav Mišković. Na pitanje da li taj aranžman uključuje i tolerisanje izgradnje hotela bez valjanih dozvola u Čika Ljubinoj ulici, pri kojoj je jedan radnik poginuo, a jedan teže povređen, Vesić Goran kao i nadležno ministarstvo ćute. To vam je korupcionaški zakon omerte.

Bahati su jer kupuju desetine službenih automobila za potrebe svojih šefova i šefcica, a nisu u stanju da obezbede redovnu isporuku obroka za decu u vrtićima na Starom gradu.

Da su nestručni dokazali su kada su sve radove na rekonstrukciji ulica započeli bez jasnih planova i odjednom, što je dovelo do saobraćajnog kolapsa, pa građani u prevozu mesečno gube dva radna dana.

Vesić Goran, potparol svakog ludila, uvredama, pretnjama i histerijom ne može od građana da sakrije razmere štete koju pravi i ne može mene da spreči da se borim protiv sistema koji je u službi povlašćenih. I zato je malo nervozan.”