UZ „STAROGRADSKU KARTICU” DESET ODSTO POPUSTA NA ULAZNICE I PUBLIKACIJE NARODNOG MUZEJA

Narodni muzej je 28. juna, nakon punih petnaest godina, svečano otvoren za posetioce. Nakon obnove muzejskog zdanja posetioce Narodnog muzeja dočekuje nova stalna postavka, koja obuhvata hronološki period od paleolita do umetnosti 20. veka. Postavka je organizovana na tri nivoa reprezentativnog zdanja, na 5000m² izložbenog prostora.

Gradska opština Stari grad je ovim povodom svim korisnicima „Starogradske kartice”, koju već poseduje oko 8 hiljada Starograđana, omogućila 10 odsto popusta na ulaznice i sve muzejske publikacije.

„Starogradska kartica“ namenjena je Starograđankama i Starograđanima koji svakodnevno koriste programe koje naša opština organizuje za njih. Zainteresovani sugrađani svoju karticu mogu preuzeti, uz ličnu kartu, u opštinskom Kontakt centru, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, preko puta velike sale, u Makedonskoj 42.

Svi zainteresovani dodatne informacije o „Starogradskoj kartici”, kao i o brojnim opštinskim programima namenjenim Starograđanima, mogu dobiti pozivom na telefonski broj 785-2-999.