STAROGRADSKA ZIMA – STVARAMO USPOMENE

Novogodišnja čarolija stigla je na Stari grad! Drugu godinu zaredom, Gradska opština Stari grad u saradnji sa mnogobrojnim partnerima, organizuje novogodišnji program na čak četiri lokacije. Od 20. decembra pa sve do 14. januara svi Beograđani imaće priliku da uživaju u raznolikom prazničnom programu koji će se realizovati u zgradi Gradske opštine Stari grad (Makedonska 42), u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, u Skadarliji ( Kuća Đure Jakšić) i na Topličinom vencu (Park vojvode Vuka i Muzej primenjene umetnosti). Program je prilagođen svim uzrastima, a najviše aktivnosti pripremljeno je za mališane.
U sali Gradske opštine Stari grad mališani i njihovi roditelji biće u prilici da uživaju u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, koncertima i magičnim kreativnim radionicama.
Park vojvode Vuka biće mesto druženja sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz sjajan muzički program! U novu godinu ulazimo uz dobru atmosferu zajedno sa Markom Luisom koji će održati koncert za decu od 16 časova na Topličinom vencu. Kada najmlađi požele da predahnu, u Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi dečjih radionica – od crtanja, preko izrade novogodišnjih ukrasa, do reciklaže.
Posetioci će imati priliku da uživaju u muzičkom programu koji su pripremili poznati restorani boemske četvrti, raspevaju se i ugreju uz kuvano vino u bajkovito ukrašenoj Skadarliji. Tradicionalno, prvog dana Nove godine, srešćemo se u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, gde nas očekuje muzički program za najmlađe, druženje sa mađioničarima, akrobatama i junacima iz bajke, a svoje unikatne proizvode ponudiće veliki broj domaćih proizvođača.

Svaki dan Starogradske zime posebno je isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve – od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata. Čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Celokupan Program Starogradske zime možete pogledati OVDE 

Zapratite Starogradsku zimu na Instagramu i Facebooku i povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi, mestu gde stvaramo uspomene.

STAROGRADSKA ZIMA – PROGRAM