СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ

Програм „Стари град мисли на тебе“ замишљен је тако да сви заинтересовани Старограђани који постану корисници Програма „Стари град мисли на тебе“, користе бесплатне програме које им организује Градска општина Стари град током целе године.

Ти програми су тематски, намењени разним узрастима, те прилагођени њиховим потребама и очекивањима.

Градска општина Стари град у ту сврху закључује уговоре са другим лицима (физичким и правним) који пружају услуге корисницима програма у име Градске општине Стари град бесплатно.

Поред бесплатних програма Градска општина Стари град омогућава погодности својим грађанима, тако што посебним протоколима о сарадњи са трећим лицима договара попусте на њихове производе и услуге намењене корисницима Програма „Стари град мисли на тебе“.

Ускоро се очекује представљање комплетног Програма и бенефита, као и почетак пријаве за бесплатне садржаје за Старограђане свих узраста.

Додатне информације грађани могу добити позивом на број 011/785-2-999, или на интернет порталу општине www.starigrad.org.rs, где ће се ускоро наћи детаљно упутство и списак свих партнера у овој акцији.

 

Програм „Стари град мисли на тебе“ можете преузети на следећем линку.