SEDMA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD

Sedma sednica Skupštine GO Stari grad održaće se u utorak 14. februara ove godine, sa početkom u 13 sati, u velikoj sali, u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42.

Odbornici starogradskog parlamenta razmatraće osam tačaka Dnevnog reda.

Dnevni red sednice, Nacrt odluke o izmenama i dopunama budžeta Gradske opštine Stari grad za 2017. godinu (prvi rebalans), Dopunu dnevnog reda, Program poslovanja Ustanove kulture GO Stari grad „Parobrod”, kao i Finansijski plan poslovanja Ustanove kulture GO Stari grad, svi odbornici Skupštine Gradske opštine Stari grad, a posebno odbornici koji nemaju odborničku grupu, mogu preuzeti u prilogu vesti (linkovi 1, 2, 3, 4 i 5 ):

Pozivaju se odbornici da sednici OBAVEZNO prisustvuju, a u slučaju opravdane sprečenosti, da obaveste Odeljenje za skupštinske poslove, poslove Veća i predsednika, na telefon: 3223-345, 3227-859 ili 3300-584.

GO Stari grad podseća sugrađane i sve zainteresovane da na zvaničnom sajtu naše opštine mogu da redovno prate prenose sednica Skupštine Gradske opštine Stari grad, kao i da svakog četvrtka od 13 časova imaju mogućnost da direktno – onlajn prate prenose sednica Veća opštine.

PRILOG:

1. DNEVNI RED SEDME SEDNICE SKUPŠTINE GO STARI GRAD

2. NACRT ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA BUDŽETA GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD ZA 2017. GODINU (PRVI REBALANS)

3. DOPUNA DNEVNOG REDA

4. PROGRAM POSLOVANJA UK GO STARI GRAD „PAROBROD” ZA 2017.GODINU

5. FINANSIJSKI PLAN POSLOVANJA UK GO STARI GRAD „PAROBROD” ZA 2017.GODINU