SEDAMNAESTA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD

Sedamnaesta sednica Skupštine Gradske opštine Stari grad održaće se u četvrtak, 26. aprila ove godine, sa početkom u 17 sati, u Velikoj sali opštinske zgrade, koja se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se pet tačaka Dnevnog reda – Predlog Odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu Gradske Opštine Stari grad za 2018. godinu (Prvi Rebalans), Predlog izmena i dopuna Kadrovskog plana Uprave Gradske opštine za 2018. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja i Poseban program poslovanja JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“, Predlog rešenja o prestanku važenja rešenja o ustupanju građevinskog zemljišta, kao i Predlog rešenja o razrešenju zamenika sekretara Skupštine.

Pozivaju se odbornici da obavezno prisustvuju sednici, a u slučaju opravdane sprečenosti, dužni su obaveste Odeljenje za skupštinske poslove, poslove veća i predsednika, na telefon: 3223-345, 3227-859 ili 3300-584. p;

Gradska opština Stari grad podseća Starograđane i sve zainteresovane da na opštinskom sajtu ;mogu pratiti onlajn prenos predstojeće sednice Skupštine, kao i sve sednice Veća Gradske opštine Stari grad.

U Prilogu možete preuzeti:

  1. Dnevni red 17. sednice – Preuzmite OVDE
  2. Predlog Odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu Gradske opštine Stari grad za 2018. godinu (Prvi Rebalans) – Preuzmite OVDE
  3. Predlog rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“ – preuzmite OVDE
  4. Program poslovanja JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“ – Preuzmite OVDE
  5. Odluku o usvajanju posebnog programa korišćenja pomoći osnivača JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“ – Preuzmite OVDE
  6. Poseban program poslovanja JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“ – Preuzmite OVDE