PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU: KONKURS ZA DODELU BESPLATNIH AUTO-SEDIŠTA ZA DECU UZRASTA DO TRI GODINE

Gradska opština Stari grad raspisuje Konkurs za dodelu besplatnih auto sedišta za decu uzrasta do tri godine starosti sa prebivalištem na Starom gradu.

Zainteresovani roditelji mogu podneti prijavu do petka, 25. juna 2021. godine, a od dokumentacije je potrebno priložiti:

– Izvod iz Matične knjige rođenih za dete

– Prijavu prebivališta za dete

– Očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji Gradske opštine Stari grad ili kopiju lične karte ukoliko nije čipovana

– Kontakt telefon roditelja

Prijave se vrše predajom potrebne dokumentacije na pisarnicu Gradske opštine Stari grad, u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42, radnim danima od 07:30 – 15:30 časova ili putem elektronske pošte na imejl: usluznicentar@starigrad.org.rs.

Broj preostalih sedišta je ograničen. Svi roditelji koji pravovremeno pošalju kompletnu dokumentaciju biće obavešteni o prihvatanju prijave i terminu za preuzimanje sedišta. Ukoliko roditelji ne dobiju potvrdu, potrebno je da se obrate Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad u najkraćem roku.

Za više informacija o dodeli besplatnih auto sedišta za decu uzrasta do tri godine građani se mogu obratiti opštinskom Uslužnom centar na telefonski broj 785 2 999.