PREDSEDNIK OPŠTINE STARI GRAD MARKO BASTAĆ: KOJA JE KONAČNA CENA REKONSTRUKCIJE TRGA REPUBLIKE?

Besmislena rekonstrukcija Trga republike čiji je konačan domet svakodnevni saobraćajni kolaps, na koji smo upozoravali još u toku izvođenja radova, dobija novu dimenziju saznanjem da trošenje novca Beograđana nije gotovo.

Lažne stručnjake iz gradske vlasti  iznenadili su ostaci Stambol kapije, a njihov amaterizam koštaće Beograđane dodatnih 300 hiljada evra.

Večitom zameniku gradonačelnika Vesić Goranu nije dovoljno što je građanima ukrao nekoliko dana života, koje su morali da provedu čekajući u nenormalnim gužvama zbog radova na Trgu, kao ni sve moguće i nemoguće kombinacije koje je napravio sa sebi bliskim podizvođačima, već je odlučio da dodatno ojadi gradsku kasu, koja je po priznanju Vlade Republike Srbije pred bankrotom.

Sve to Vesić Goran pokušava da prikrije kampanjom koju sprovodi u paradržavnim tabloidima u kojima je danas insertovao flajere o Trgu republike, a koju je takođe platio našim novcem.

Nastavićemo da obaveštavamo javnost o svim malverzacijama Vesić Gorana, bez obzira na sve pritiske i lažne optužbe, a ovo o čemu govorimo će, kada Srbija postane slobodna i pravna država, biti predmet interesovanja nadležnih organa.