PREDSEDNIK OPŠTINE POKLON-VAUČERIMA ČESTITAO PRAZNIK STAROGRAĐANKAMA

Danas je međunarodni Dan žena. Tim povodom, predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać iznenadio je sve Starograđanke, uručivši im poklon-vaučer na kućnu adresu.

– Pre više od jednog veka, žene su se izborile za svoja prava – pravo na rad, pravo da vole, da se politički opredeljuju… Do dan danas pokazalo se da su upravo žene vrednija, jača i pravičnija celina. Ne volim da koristim reč „polovina” jer, ako je neko kompletna ličnost, onda su to žene. S obzirom da znam da su sve devojke, majke, žene, bake svakondevno rastrzane poslom i obavezama, odlučio sam da svakoj od njih poklonim po jedan tretman u kozmetičkom salonu. Posla uvek ima, dok vremena izdvojenog samo za sebe i ne baš. Zbog toga se nadam da će im ovaj poklon bar malo značiti – objasnio je Marko Bastać.

Predsednik je svim ženama, ne samo Starograđankama, poželeo da svakodnevno, a ne samo osmog marta, imaju pravo na svoj glas, na svoje da, ali i ne, da imaju pravo da rade posao koji žele, da vole onoga koga odaberu, i ono što je najvažnije – da imaju pravo na sve na šta žele da imaju pravo.

Jer, kako je naglasio, sve dobro ovog sveta ipak potiče upravo od njih.

U poklon-vaučerima koje su dame sa Starog grada dobile, nalazi se šest kozmetičkih tretmana. Na žiteljkama Starog grada je samo da odaberu željeni tretman i prepuste se rukama profesionalca.

– Pravo na ovaj poklon imaju korisnice Starogradske kartice. S obzirom na to da se poklon može iskoristiti u narednih mesec dana (do osmog aprila), one sugrađanke koje nemaju otvorenu starogradsku karticu, mogu to učiniti svakog radnog dana u Kontakt-centru opštine, i to besplatno – istakao je Marko Bastać